Over Sandra

Financieel inzicht met Jouw Boekhoudcoach

Ondernemers zijn ontzettend gemotiveerd en zitten vol goede ideeën. Maar als het op geld aankomt, lopen ze vaak tegen de lamp. Mijn naam is Sandra Breure en het is mijn missie om vrouwelijke ondernemers meer inzicht te geven in hun bedrijf door middel van boekhouding.

Liefde voor cijfertjes

Als kleine meid (lees: 6 jaar) wist ik het zeker. Ik wilde accountant worden. Voornamelijk omdat ik alles met cijfers tot op de dag van vandaag interessant vind. Redelijk recht op mijn doel af ging ik Bedrijfseconomie studeren, maar als snel leerde ik dat de accountancy-wereld niets voor mij is.

Tussen de toekomstige bedrijfseconomen en accountants voelde ik me he-le-maal niet thuis. Te veel grootspraak, te weinig vrijheid en te veel moeilijke Engelse vaktermen.
Na het behalen van mijn diploma werkte ik als budgetcoach en Register Belastingconsulent, maar ook hier ontbrak iets. De kracht om andere mensen écht verder te helpen.

Iedere ondernemer wil vrij zijn

Vrijheid is vaak de voornaamste reden waarom mensen kiezen voor het ondernemerschap. Vrijheid in werkwijze, locatie én financiën. Maar wanneer het aankomt op geldzaken, tasten veel ondernemers in het duister. De oplossing lijkt heel simpel: een boekhouder inschakelen die jouw werk uit handen neemt. Simpel is het zeker, maar verstandig is het niet. Het gaat jou geen echte vrijheid opleveren. Ben je écht bereid om de grip op je cijfers in te ruilen voor wat extra tijd?

Als boekhoudcoach wil ik ondernemers échte vrijheid bieden, juist door het hebben van controle en overzicht op de boekhouding. Met heldere taal, jarenlange ervaring en een gezonde dosis humor help ik ondernemers – zoals jij – met de administratie, om zo meer vrijheid en zelfstandigheid te creëren én zelf de touwtjes in handen te hebben

Ook meer vrijheid als ondernemer?