fbpx

 Meld je GRATIS

aan voor mijn online training & community

‘Follow Your Money’

Je leert alles wat je moet weten over boekhouden en belastingen als ondernemer met een eenmanszaak

Weten wat er speelt in jouw bedrijf kan geen accountant je leren. Financieel inzicht krijg je door zelf je boekhouding te begrijpen. In deze online training leer je de basis en nog zo veel meer. Nu 2 weken gratis en geheel risicoloos te proberen!

 

Onzeker over je cijfers of bang voor de Belastingdienst?

 

Deze training is uitermate geschikt als jij:

– ondernemer bent of gaat zijn met een eenmanszaak of vof en

– stiekem geen enkel benul hebt van je eigen cijfers;

– in de war raakt van begrippen als opbrengsten, inkomsten, winst en omzet;

– bang bent om fouten te maken in de BTW-aangifte;

– geen idee hebt wat je kunt doen om te zorgen dat je minder Inkomstenbelasting hoeft te betalen;

– het liefst je oren dichtstopt en een liedje zingt als het over boekhouden, geld of belasting gaat;

– zelf wilt kunnen bepalen of je een investering kan doen, zonder afhankelijk te zijn van een ander of een bepaalde methode;

– je kennis over boekhouding, belastingen en geld gewoon een upgrade wilt geven;

– beter wilt begrijpen wat je boekhouder jou allemaal wijsmaakt.

 

Alles wat je moet weten over de online training

 

Werk jij met Moneybird, MoneyMonk, Jortt of e-boekhouden of ben je van plan met een online boekhoudprogramma te gaan werken? Alleen of met een boekhouder? In de online trainingsomgeving inclusief app vind je alles wat je moet weten over de boekhouding. Voor als je alles nog moet leren maar ook heel geschikt als verdieping. Of je nu zelf je boekhouding doet of het uitbesteed.

Wat kun je in de online training & community vinden?

Uitgebreide trainingen in 5 modules en korte, praktische how-to’s in de verschillende boekhoudprogramma’s, de basis, BTW valkuilen, Inkomstenbelasting ‘trucjes’ én iedere maand een nieuwe training met een relevant en verdiepend thema. In de community ben ik minimaal twee keer per week aanwezig en geef ik antwoord op al jouw fiscale, financiële en administratieve vragen, ook in deze twee gratis weken. En reken maar dat ik alle vragen serieus neem. Zo heb je zelf volledige controle én toch alle expertise tot je beschikking. Maximale vrijheid dus.

Hoe werkt de GRATIS periode ?

Dit is een tijdelijke SummerSchool actie, de proefperiode gaat van start op 9 juli en geldt alleen als je je voor die tijd inschrijft. Na de twee weken wordt je automatisch uitgeschreven, het is dus geheel vrijblijvend.

Knappe leerling als jij in die 2 weken al de hele training hebt gevolgd 😉 Natuurlijk kun je na de 2 weken toegang blijven houden, je wordt dan member van Jouw Boekhoudcoach. In de maanden september tot en met juni geef ik iedere maand extra trainingen binnen een bepaald thema, je kan altijd met je vragen terecht bij een expert en je bent en blijft steeds weer op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Ook kan je natuurlijk altijd alles terug vinden. Zo hoef je nooit meer met je handen in het haar te zitten over je boekhouding, weet jij exact hoe je er voor staat en doe jij je BTW-aangifte met een glimlach in plaats van met buikpijn.

De training en community blijven voor jou als SummerStudent toegankelijk voor maar € 35,- per maand, zolang je maar wilt! De training is veel meer waard maar het is nu eenmaal mijn missie zoveel mogelijk mensen deze kennis te geven. Toch zal de prijs van de training gaan oplopen. Aan het einde van de proefperiode kan je je hiervoor gemakkelijk inschrijven, goedkoper wordt het niet.

 

Grijp je kans en probeer deze training gratis en geheel vrijblijvend uit!

Meer controle over jouw administratie

Boekhouding is misschien wel het minst gewaardeerde onderdeel van het ondernemerschap. En dat is zacht uitgedrukt. Niet onlogisch, aangezien boekhouding veel tijd opslokt en je er weinig controle over hebt. Naast de bonnetjes indienen en het doen van belastingaangifte, zijn er eindeloos veel haken en ogen waar je rekening mee moet houden. Regels die regelmatig weer veranderen, nét op het moment dat je ze onder de knie hebt. Als gevolg gaat er onnodig veel (kostbare) tijd verloren, die je veel liever aan jouw eigen klanten besteedt. In de online omgeving worden juist al die regeltjes benoemd en uitgelegd, zo weet jij precies wat je moet doen. Ben je het even vergeten, dan kun je het altijd weer opzoeken.

Echte vrijheid door grip op je cijfers

Vrijheid als ondernemer heb je zelf in de hand, maar ook jij kunt extra hulp gebruiken. Door zelf je boekhouding te doen op een manier die bij jou past, heb je altijd inzicht in jouw cijfers. Zo sta je, als vrije ondernemer, écht aan het roer van je business. Dat is waar Jouw Boekhoudcoach je bij gaat helpen. Mijn naam is Sandra Breure en ik neem jou en je bedrijf wél serieus. Het is mijn missie te zorgen dat iedere ondernemer in Nederland de basis van het boekhouden en de belastingen begrijpt. Of je het nu daadwerkelijk zelf uitvoert of het uitbesteed. Kennis over je cijfers is een must als ondernemer.  Op een laagdrempelige manier krijg je antwoord op al jouw boekhoudkundige en belastingtechnische vragen, weet je precies hoe je jouw jaarcijfers moet lezen en laat je geen geld meer liggen. In begrijpelijke taal en op een persoonlijke manier. Want ook online kan je altijd persoonlijk en deskundig antwoord van mij verwachten.

Ervaringen over Jouw Boekhoudcoach

“Al ruim 3 jaar doe ik de boekhouding zelf maar door bepaalde regels en leveranciers werd het steeds ingewikkelder. Door het Membership van Sandra kan ik alles zelf blijven doen, maar wel met een steuntje in de rug zodat ik zeker weet dat alles goed gaat. Super fijne en praktische info geeft ze en kan altijd mijn vragen stellen”

Ellen Huizenga | Founder Business Babes

“Sandra gaf mij tijdens ons gezamenlijk traject advies en haar duidelijke behapbare uitleg vond ik toegankelijk.  Ik zou Iedere (startende) ondernemer adviseren om (gelijk) te werken in een digitaal boekhoudsysteem en de boekhouding niet uit te besteden maar wel de hulp van Sandra in te schakelen. Het geeft je zoveel inzicht en vrijheid.”

Conny Bassa | Body in Beeld

“Toen ik net begon met ondernemen voelde ik mij echt een nono op het gebied van boekhouden. Ik vond het spannend om BTW-aangifte te doen en om aan de slag te gaan met een boekhoudprogramma. Ik koos ervoor om de hulp van Sandra in te schakelen. In no time leerde ik alles wat ik moest weten en voelde ik mij zekerder.”

Nienke Hers | Tiny Tweaks, mindfulness & coaching

Over Jouw Boekhoudcoach

Sandra: “Ik hou van cijfers en ik hou van ondernemen. Als kleine San wilde ik altijd al accountant worden, of juf. Het werd het eerste en redelijk recht op mijn doel af heb ik Bedrijfseconomie gestudeerd. Daar leerde ik al snel dat de accountancy-wereld niets voor mij is. Te weinig vrijheid, te veel grootspraak.

Wat dan wel? Toch juf? – vraag je je misschien af. Voor een lange tijd heb ik mijn zinnen gezet op het overnemen van het bedrijf waar ik sinds mijn veertiende heb gewerkt. Helaas, het bedrijf was te duur en de cijfers te slecht. Die droom moest ik opgeven. Een belangrijke beslissing met pijn in het hart, want op dat moment stond de helft van mijn leven in het teken van dit verder prachtige bedrijf. Ik wist daarmee zekerder dan ooit dat ik nooit meer afhankelijk wilde zijn van anderen.

Ik gun alle (vrouwelijke) ondernemers meer échte vrijheid. Vrijheid die alleen door meer grip op jouw cijfers kan ontstaan – dat is mijn droom en ik werk hard om dit te realiseren. En zo ben ik dan toch nog juf geworden. Met kennis van zaken, zowel op boekhoudkundig als fiscaal gebied, heldere taal en een gezonde dosis humor help ik tientallen ondernemers met hun boekhouding én het krijgen van meer vrijheid, zelfstandigheid en controle.”

Veelgestelde vragen

Hoe lang doe ik over de training?

Dat mag je helemaal zelf weten. Je kan je abonnement zolang laten lopen als je maar wilt, de content wordt maandelijks (behalve in juli en augustus) aangevuld. Wil je alleen de basis leren? Dan ben je met een gemiddeld leertempo en naast je onderneming zo een drie maanden bezig. 

Maakt het uit welke rechtsvorm mijn bedrijf heeft?

De training is gericht op eenmanszaken en daarmee ook geschikt voor vof’s. De basis van het boekhouden is voor iedereen gelijk en daarmee is de training voor iedere ondernemer geschikt. Er wordt echter (vooralsnog) geen aandacht besteed aan de specifieke regels voor stichtingen, verenigingen, BV’s en NV’s.

Ik heb een boekhouder, is dit dan wel nodig?

Juist! Uitbesteden is prima, zeker aan iemand die het beter doet dan jij. Maar om te weten dat die persoon het beter, of op zijn minst goed doet, moet je zelf ook wat weten. Het zijn JOUW cijfers, daar moet je zorgvuldig mee omgaan. 

Moet ik mijn boekhouding ook met anderen delen?

Nee, dat is niet nodig.  Algemene vragen, zoals ‘hoe boek ik de aankoop van een laptop in in Jortt’, behandel ik in de Community of plaats ik meteen in de training. Daar heb ik geen toegang tot jouw boekhouding voor nodig.

Mijn partner doet altijd mijn boekhouding, heb ik er dan wel wat aan?
Dan JUIST! De boekhouding is een controlemiddel. Controle op je onderneming, controle over je geld en controle op jou. Ik laat je zien dat je het prima zelf kan, zodat jij je partner op dit vlak aan de kant kunt zetten.
Maakt het uit welk boekhoudprogramma ik gebruik?

Nee, dat maakt niet uit. De basis van het boekhouden blijft altijd gelijk. Ik demonstreer boekingen in de programma’s Moneybird, Moneymonk en Jortt. Zoals gezegd is de basis altijd hetzelfde en dus in ieder fatsoenlijk programma toe te passen. Als je nog geen programma gebruikt is dit een mooie manier om kennis te maken met verschillende mogelijkheden.

Is gratis echt gratis?

Ja. Gratis en vrijblijvend. Je krijgt toegang van 9 juli tot 23 juli. Daarna krijg je natuurlijk een aanbod de training te blijven volgen, het is aan jou wat je daar mee doet.

Ik weet het nog niet, mag ik je nog wat vragen?

Natuurlijk, ik sta altijd open voor vragen of suggesties. Stuur me een bericht via Instagram of stuur een e-mail.  Ik antwoord gebruikelijk binnen 2 werkdagen.

Je kunt het natuurlijk ook gewoon proberen 😉