Met plezier werken AAN je boekhouding

Ben jij klaar om het heft in eigen handen te nemen? Om zelf aan de slag te gaan met je boekhouding en zo precies te weten hoe je onderneming ervoor staat op elk moment? 

In deze online training leer je de basis van het boekhouden en waarom dit zo belangrijk is. Kennis en kunde die je je hele ondernemersleven kunt toepassen. Zo krijg jij grip op je cijfers!

Vrijheid in het ondernemen

Voel jij je juist alles behalve vrij in het ondernemen?

Zonde! Want maximale vrijheid ervaren is toch dé reden dat jij bent gaan ondernemen? Geen druk van bovenaf, zelf beslissingen maken, je eigen tijd indelen.

En toch voelt het niet zo.

Het gevoel van vrijheid kan snel omslaan in onrust, stress en druk. Want hoe staat je onderneming er eigenlijk voor? Je hebt geen idee wat je winst is en of je wel rond komt deze maand. Je bent bang voor de Belastingdienst. Je krijgt buikpijn als je denkt aan de boekhouding. 

Niet weten hoe je er financieel voorstaat leidt tot afhankelijkheid en onzekerheid. Het zorgt ervoor dat je geen financiële keuzes kan of wil maken. Het staat groei in de weg en het staat je vrijheid in de weg. 

Herken jij je hierin? 

 • Je hebt geen een idee hoe je bedrijf ervoor staat
 • Of wat je moet doen om erachter te komen
 • Je weet niet hoeveel belasting je wanneer moet betalen
 • Je betaalt jezelf te weinig uit
 • Je durft geen grote investeringen te doen
 • Je boekhouder geeft je onduidelijke informatie
 • Informatie op internet zorgt ervoor dat je door de bomen het bos niet ziet

Zelf je boekhouding doen

Vrijheid begint bij inzicht in je bedrijf. Hoe sta je ervoor, waar wil je naartoe en wat moet je doen om dat te bereiken? Antwoord op deze vragen krijg je door grip te hebben op je cijfers. Door de boekhouding op orde te hebben. 

Als jij zelf je boekhouding doet. Iedere week een beetje. Dan krijg jij een fantastisch inzicht in jouw eigen bedrijf. En dat inzicht heb je nodig om je bedrijf in te richten zoals jij dat wilt. Om de resultaten te bereiken die jij wilt.

In de ‘Met plezier werken AAN je boekhouding’ leer je alles wat je nodig hebt om zelf aan de slag te gaan met je boekhouding.

De training op een rijtje

De training bestaat uit 4 modules met video’s en praktische opdrachten. Je zal ongeveer 6 weken nodig hebben om alles af te ronden. Het materiaal blijft 6 maanden beschikbaar. Tijd genoeg, dus je kan lekker in je eigen tempo aan de slag. 

Je begrijpt straks niet alleen wat boekhouden is, maar vooral hoe de boekhouding jou ECHT verder kan helpen als ondernemer. En wanneer je dat eenmaal begrijpt maakt dat het boekhouden veel leuker én makkelijker wordt.
 • Weet je welke stappen je moet zetten om zelf een goede boekhouding te starten
 • Je begrijpt dat je de boekhouding voor jezelf doet en niet voor de Belastingdienst
 • Je gaat met plezier aan de slag met je boekhouding 
 • Je hebt inzicht in hoeveel je verdient 
 • Je hebt geen angst meer voor de Belastingdienst

Lieve woorden

“Wat ben ik blij dat ik Sandra gevonden heb! Ze is gewoon zeer deskundig en weet waar ze over praat.

Marcella Hartjes

“Als eigen ondernemer vind ik het belangrijk om zelf mijn boekhouding te doen en met behulp van Sandra weet ik zeker dat alles klopt! Dank je wel Sandra!

Conny Bassa

“Sandra kan je in begrijpelijke taal uitleggen hoe je de financiele voordelen van een startende onderneming zelf kan toepassen. Echt een aanrader!”

Rénee van der Hoff

“Toen ik net begon met ondernemen voelde ik mij echt een nono op het gebied van boekhouden. In no time leerde ik alles wat ik moest weten en voelde ik mij zekerder.” 

Nienke Hers

Over Sandra

Mijn naam is Sandra Breure en het is mijn missie om vrouwelijke ondernemers meer inzicht te geven in hun bedrijf door middel van boekhouding.

Als boekhoudcoach wil ik ondernemers échte vrijheid bieden, juist door het hebben van controle en overzicht op de boekhouding. Met heldere taal, jarenlange ervaring en een gezonde dosis humor help ik ondernemers – zoals jij – met de administratie, om zo meer vrijheid en zelfstandigheid te creëren én zelf de touwtjes in handen te hebben

Veelgestelde vragen

Ik besteed de boekhouding uit. Is de training wel voor mij?
Ook als je de boekhouding uitbesteedt is het zinvol om precies te weten hoe de boekhouding in elkaar zit. Zo weet je welke vragen je op welk moment aan je boekhouder kan stellen om écht inzicht te hebben in je eigen bedrijf. Je weet dan ook beter wat je met de informatie kan die je van je boekhouder krijgt.
Waar vindt de training plaats?
De training is geheel online. Zolang je een laptop en internet hebt, kan je de training overal volgen. 
Hoe kan ik de online training aanschaffen?

De online training kun je aanschaffen via deze link!

Wanneer begint de training?
Vanaf het moment dat je toegang hebt tot de online training kun je meteen aan de slag! Je hebt dan 6 maanden toegang tot de training. Ruim de tijd dus!
Moet je al een boekhouding hebben voordat je start met de training?
Nee, dat maakt niet uit. Voor zowel de ondernemer die vanaf 0 begint als de ondernemer die al een boekhouding heeft staan is deze training geschikt om zélf de touwtjes in handen te nemen. Je leert alles over de basis van boekhouden dus ook wanneer je al een boekhouding hebt kun je deze kennis toepassen.