Meld je aan voor ‘Follow Your Money’

Nooit meer je cijfers uit het oog verliezen

Weten wat er speelt in jouw bedrijf kan geen accountant je leren. Financieel inzicht krijg je door zelf je boekhouding te doen. Met het Follow Your Money Membership heb jij altijd grip op je cijfers.

Hoe sta jij er financieel voor?

Als ondernemer ben jij in controle, óók als het aankomt op de boekhouding. Toch voelt het niet zo. Want hoe staat je bedrijf er financieel écht voor? Noodgedwongen schakel je de hulp in van een externe partij die de boekhouding voor je doet. De boekhouder, die je het gevoel geeft dat hij of zij jouw bedrijf niet serieus neemt, brengt je geen stap verder. Zelfs voor de meest simpele vragen ontvang je na 3 weken een factuur op de mat, terwijl de antwoorden niet aansluiten bij wat jij nodig hebt.

Twijfel en onzekerheid zorgen ervoor dat je:

 

 • Onnodig veel tijd besteedt aan het uitzoeken van alle (nieuwe) regeltjes;
 • Geld laat liggen of juist moet inleveren bij de Belastingdienst;
 • Twijfelt over de correctheid van je boekhouding;
 • Het overzicht verliest en niet weet hoe je er financieel voor staat;
 • Weinig of geen inzicht hebt in je cijfers;
 • Jezelf afvraagt of je de juiste boekhoudsoftware gebruikt;
 • Meer wil doen met boekhouding dan bonnetjes inboeken en aangiftes indienen.

Meer controle over jouw administratie

Boekhouding is misschien wel het minst gewaardeerde onderdeel van het ondernemerschap. En dat is zacht uitgedrukt. Niet onlogisch, aangezien boekhouding veel tijd opslokt en je er weinig controle over hebt. Naast de bonnetjes indienen en het doen van belastingaangifte, zijn er eindeloos veel haken en ogen waar je rekening mee moet houden. Regels die regelmatig weer veranderen, nét op het moment dat je ze onder de knie hebt. Als gevolg gaat er onnodig veel (kostbare) tijd verloren, die je veel liever aan jouw eigen klanten besteedt.

Echte vrijheid door grip op je cijfers

Vrijheid als ondernemer heb je zelf in de hand, maar ook jij kunt extra hulp gebruiken. Door zelf je boekhouding te doen op een manier die bij jou past, heb je altijd inzicht in jouw cijfers. Zo sta je, als vrije ondernemer, écht aan het roer van je business. Dat is waar Jouw Boekhoudcoach je bij gaat helpen. Mijn naam is Sandra Breure en ik neem jou en je bedrijf wél serieus. Samen zorgen we ervoor dat je boekhouding aan alle regels voldoet op een manier die voor jou werkt. Zo verlies je geen kostbare tijd en loop je niet onnodig geld mis. Op een laagdrempelige manier krijg je antwoord op al jouw boekhoudkundige en belastingtechnische vragen. In begrijpelijke taal en op een persoonlijke manier.

Alles uit jouw administratie met Follow Your Money

Met Follow Your Money leer je om de volledige controle te krijgen. Aan de hand van deskundig advies, duidelijke instructievideo’s en masterclasses weet jij binnen no-time hoe je er financieel voorstaat én waar de verbeterpunten zitten. Daarnaast krijg je direct toegang tot de besloten Facebook Learning Community (vanaf 9 juli 2020 een eigen online omgeving), waar je allerlei informatie kunt opdoen en vragen kunt stellen aan andere ondernemers. Bovendien wordt hier 2 keer per week deskundig antwoord gegeven op deze vragen door mij of een andere expert.

  Follow Your Money Memberships

  Binnen Follow Your Money heb je de keuze uit drie soorten memberships: Basic, Plus en VIP. Ieder pakket is maandelijks opzegbaar, dus je zit nergens aan vast. Kies je voor een jaarlijks membership? Dan zijn de laatste twee maanden helemaal gratis! Je betaalt dus maar voor 10 maanden!

  Grip op je cijfer begint vandaag nog. Kies het membership dat bij jou past en start direct met het inzichtelijk maken van jouw financiën.

  Basic

  € 35,- p/mnd

  24/7 je boekhoudkundige, financiële en fiscale vragen stellen in de community. Ik of een andere expert ben daar 2 keer per week om een deskundig antwoord te geven

  Altijd deskundig, laagdrempelig en duidelijk.

  Basis training in boekhouden en belasting in 5 modules

  Kennisbank met instructie- en informatiefilmpjes van boekingen en relevante onderwerpen, die je direct kunt toepassen.

  Iedere maand (behalve in juli en augustus) een verdiepend thema met actueel onderwerp

  Kies Basic-membership
  Plus

  € 55,- p/mnd

  meest gekozen
  Alles uit het Basic membership

  Ieder kwartaal een uitgebreide check van jouw boekhouding

  Ieder kwartaal kun je rekenen op een kloppende Btw-aangifte

  Je krijgt uitgebreid feedback en leert zelf correcties aan te brengen

  Ieder kwartaal een speciaal focuspunt op een onderwerp naar keuze. Denk aan het gebruiken van de goede rubrieken, je geldstromen beheersen, voorbereiding inkomstenbelasting etc.

  Kies Plus-membership
  VIP

  € 95,- p/mnd

  Alles uit het Plus membership

  Maandelijks 3 kwartier van mijn tijd. Jij mag deze tijd zelf inzetten, zie het als een strippenkaart. Ik kan hiervoor werkzaamheden van je overnemen (inboeken, BTW-aangifte verrichten, uitzoekwerk) maar je kunt ze ook inzetten voor het leren gebruiken of optimaliseren van je boekhoudprogramma, financiële coaching, financieel advies, rapportagewerk etc. 

  Je boekhouding wordt foutloos klaargemaakt voor de jaarlijkse aangifte

  Je jaarcijfers worden na het boekjaar op orde gebracht

  De aangifte voor jou en je partner wordt volledig uitgevoerd

  Kies VIP-membership
  Schrijf je in voor de wachtlijst voor mijn online training
  Wil jij als eerste op de hoogte gehouden worden voor mijn online training? Schrijf je dan nu in.
  Heb je nog vragen of wil je liever eerst kennismaken? Maak dan vrijblijvend een afspraak via de onderstaande knop.

  Ervaringen over Jouw Boekhoudcoach

  “Al ruim 3 jaar doe ik de boekhouding zelf maar door bepaalde regels en leveranciers werd het steeds ingewikkelder. Door het Membership van Sandra kan ik alles zelf blijven doen, maar wel met een steuntje in de rug zodat ik zeker weet dat alles goed gaat. Super fijne en praktische info geeft ze en kan altijd mijn vragen stellen”

  Ellen Huizenga | Founder Business Babes

  “Sandra gaf mij tijdens ons gezamenlijk traject advies en haar duidelijke behapbare uitleg vond ik toegankelijk. Ik vroeg haar of ze zodra ik was overgegaan naar een digitaal boekhoudprogramma ze deze maandelijks ook voor mij kon controleren. Het voelt veilig dat je altijd een 2e paar ogen met veel kennis hebt die met je meekijken. Ik zou Iedere (startende) ondernemer zou ik adviseren om (gelijk) te werken in een digitaal boekhoudsysteem en de boekhouding niet uit te besteden maar wel de hulp van Sandra in te schakelen. Het geeft je zoveel inzicht en vrijheid.”

  Conny Bassa | Body in Beeld

  “Toen ik net begon met ondernemen voelde ik mij echt een nono op het gebied van boekhouden. Ik vond het spannend om BTW-aangifte te doen en om aan de slag te gaan met een boekhoudprogramma. Ik koos ervoor om de hulp van Sandra in te schakelen en deel te nemen aan haar membership programma ‘Follow Your Money’. In no time leerde ik alles wat ik moest weten en voelde ik mij zekerder. Sandra is enorm behulpzaam, neemt de tijd voor je en begrijp waar je als startende ondernemer tegenaan loop!”

  Nienke Hers | Tiny Tweaks, mindfulness & coaching

  Over Jouw Boekhoudcoach

  Sandra: “Ik hou van cijfers en ik hou van ondernemen. Als kleine San wilde ik altijd al accountant worden. Redelijk recht op mijn doel af heb ik Bedrijfseconomie gestudeerd. Daar leerde ik al snel dat de accountancy-wereld niets voor mij is. Te weinig vrijheid, te veel grootspraak.

  Wat dan wel? – vraag je je misschien af. Voor een lange tijd heb ik mijn zinnen gezet op het overnemen van het bedrijf waar ik sinds mijn veertiende heb gewerkt. Helaas, het bedrijf was te duur en de cijfers te slecht. Die droom moest ik opgeven. Een belangrijke beslissing, want op dat moment stond de helft van mijn leven in het teken van dit bedrijf. Maar ik wist zeker dat ik nooit meer afhankelijk wilde zijn van anderen.

  Ik gun alle (vrouwelijke) ondernemers meer échte vrijheid. Vrijheid die door meer grip op jouw cijfers – dat is mijn droom en ik werk hard om dit te realiseren. Met kennis van zaken, heldere taal en een gezonde dosis humor help ik tientallen ondernemers met hun boekhouding én het krijgen van meer vrijheid, zelfstandigheid en controle.”

  Veelgestelde vragen

  Moet ik voor ieder contactmoment naar Zeeland?
  Online werken scheelt een hoop tijd én is beter voor het milieu. Daarom werk ik online via Zoom. Dat is een soort Skype, waarmee je kunt videobellen en schermen kunt delen. De boekhoudchecks (bij Plus en VIP) doe ik zelfstandig en de bijbehorende tips ontvang je via de mail.
  Maakt het uit welke rechtsvorm mijn bedrijf heeft?
  Ja, de memberships zijn vooral geschikt voor eenmanszaken en vof’s. Heb je een bv, nv, stichting of vereniging? Dan kun je helaas geen member worden.
  Zit je dan de hele tijd boven op mijn boekhouding?
  Alleen in de maanden van de aangifte duik ik (bij Plus en VIP) daadwerkelijk je boekhouding in. De uitgebreide feedback ontvang je vervolgens per mail. Verder ontvang je in de besloten Facebook Community allerlei boekhoudkundige tips en fiscaal advies. Wat je doet met dit advies is helemaal aan jou.
  Moet ik mijn boekhouding ook met anderen delen?
  Nee, zeker niet. Voor de Btw-checks (Plus en VIP) moet ik natuurlijk wél in je boekhouding kunnen. Daarom is het aan te raden om een online boekhoudprogramma of drive te gebruiken waar je iemand toegang tot kunt geven. Anderen in de groep hebben daar niets mee te maken. Algemene vragen, zoals ‘hoe boek ik de aankoop van een laptop in’, behandel ik in de Community. Persoonlijke vragen kun je altijd per mail of via Whatsapp stellen.
  Mijn partner doet altijd mijn boekhouding, heb ik er dan wel wat aan?
  Dan JUIST! De boekhouding is een controlemiddel. Controle op je onderneming, controle over je geld en controle op jou. Ik laat je zien dat je het prima zelf kan, zodat jij je partner op dit vlak aan de kant kunt zetten.
  Maakt het uit welk boekhoudprogramma ik gebruik?
  Nee, dat maakt niet uit. Ik ben bekend met de pakketten MoneyMonk, MoneyBird, E-boekhouden, Rompslomp, SnelStart, Tellow en mijn persoonlijke favoriet: Jortt. Als jij een ander online boekhoudprogramma gebruikt is dat ook prima, ik maak het me snel en graag eigen. Als ik denk dat een ander programma beter bij je past zal ik dit zeker aangeven.
  Boek jij dan ook voor mij in?
  Nee, dat doe ik niet. Uiteindelijk ben jij verantwoordelijk. Als je niet weet hoe je iets moet boeken of er gaat iets niet goed, laat ik je zien hoe het moet. Mijn doel is om jou zelfstandig grip op jouw cijfers te geven!
  Ik weet het nog niet, mag ik je nog wat vragen?
  Ik sta altijd open voor vragen of suggesties. Stuur me een bericht via FacebookInstagram, stuur een e-mail of maak meteen een afspraak. Ik antwoord gebruikelijk binnen 2 werkdagen.