Nooit meer je cijfers uit het oog verliezen

Weten wat er speelt in jouw bedrijf kan geen accountant je leren. Financieel inzicht krijg je door zelf je boekhouding te doen. Met het Follow Your Money Membership heb jij altijd grip op je cijfers.

Hoe sta jij er financieel voor?

Als ondernemer ben jij in controle, óók als het aankomt op de boekhouding. Toch voelt het niet zo. Want hoe staat je bedrijf er financieel écht voor? Noodgedwongen schakel je de hulp in van een externe partij die de boekhouding voor je doet. De boekhouder, die je het gevoel geeft dat hij of zij jouw bedrijf niet serieus neemt, brengt je geen stap verder. Zelfs voor de meest simpele vragen ontvang je na 3 weken een factuur op de mat, terwijl de antwoorden niet aansluiten bij wat jij nodig hebt.

Twijfel en onzekerheid zorgen ervoor dat je:

 

 • Onnodig veel tijd besteedt aan het uitzoeken van alle (nieuwe) regeltjes;
 • Geld laat liggen of juist moet inleveren bij de Belastingdienst;
 • Twijfelt over de correctheid van je boekhouding;
 • Het overzicht verliest en niet weet hoe je er financieel voor staat;
 • Weinig of geen inzicht hebt in je cijfers;
 • Jezelf afvraagt of je de juiste boekhoudsoftware gebruikt;
 • Meer wil doen met boekhouding dan bonnetjes inboeken en aangiftes indienen.

Meer controle over jouw administratie

Boekhouding is misschien wel het minst gewaardeerde onderdeel van het ondernemerschap. En dat is zacht uitgedrukt. Niet onlogisch, aangezien boekhouding veel tijd opslokt en je er weinig controle over hebt. Naast de bonnetjes indienen en het doen van belastingaangifte, zijn er eindeloos veel haken en ogen waar je rekening mee moet houden. Regels die regelmatig weer veranderen, nét op het moment dat je ze onder de knie hebt. Als gevolg gaat er onnodig veel (kostbare) tijd verloren, die je veel liever aan jouw eigen klanten besteedt.

Echte vrijheid door grip op je cijfers

Vrijheid als ondernemer heb je zelf in de hand, maar ook jij kunt extra hulp gebruiken. Door zelf je boekhouding te doen op een manier die bij jou past, heb je altijd inzicht in jouw cijfers. Zo sta je, als vrije ondernemer, écht aan het roer van je business. Dat is waar Jouw Boekhoudcoach je bij gaat helpen. Mijn naam is Sandra Breure en ik neem jou en je bedrijf wél serieus. Samen zorgen we ervoor dat je boekhouding aan alle regels voldoet op een manier die voor jou werkt. Zo verlies je geen kostbare tijd en loop je niet onnodig geld mis. Op een laagdrempelige manier krijg je antwoord op al jouw boekhoudkundige en belastingtechnische vragen. In begrijpelijke taal en op een persoonlijke manier.

Alles uit jouw administratie met Follow Your Money

Met Follow Your Money leer je om de volledige controle te krijgen. Aan de hand van deskundig advies, duidelijke instructievideo’s en masterclasses weet jij binnen no-time hoe je er financieel voorstaat én waar de verbeterpunten zitten. Daarnaast krijg je direct toegang tot de besloten Facebook Learning Community.

Follow Your Money Memberships

Binnen Follow Your Money heb je de keuze uit drie soorten memberships: Basic, Plus en VIP. Ieder pakket is na het eerste kwartaal maandelijks opzegbaar, dus je zit nergens aan vast. Kies je voor een jaarlijks membership? Dan krijg je korting! Bij het basic en plus jaarmembership krijg je de door mij verzorgde IB-aangifte cadeau. Bij het VIP jaarmembership krijg je 1 maand gratis, je betaalt dus voor 11 maanden in plaats van 12.

Grip op je cijfers begint vandaag nog. Kies het membership dat bij jou past en start direct met het inzichtelijk maken van jouw financiën.

 

 

Basic

€ 39,50 p/mnd

 • Altijd deskundig antwoord van een expert op jouw boekhoud- en belastingvragen via de speciale WhatsApp hulplijn
 • Toegang tot de online kennisbank met praktische instructievideo’s (Moneybird, MoneyMonk, Jortt)
 • 1 keer per maand samenwerk-uurtje: stok achter de deur om je boekhouding bij te werken terwijl je direct je vragen kunt stellen
 • 1 keer per maand een masterclass over een boekhoudkundig of fiscaal onderwerp
 • Wekelijkse, exclusieve membermails
 • Mogelijk met elk soort boekhoudprogramma, ook Excel!

Plus

€ 59,50 p/mnd

meest gekozen
 • Alles uit het Basic membership
 • Hulp bij het inrichten of optimaliseren van je boekhoudprogramma
 • 1 keer per kwartaal een grondige check van jouw boekhouding. Mijn feedback ontvang je via de mail, zodat je deze altijd terug kunt lezen. Op deze manier kan jij vol zelfvertrouwen foutloos je btw-aangifte doen.
 • Jaarafsluiting
 • Mogelijk met elk soort boekhoudprogramma, ook Excel!

VIP

€ 119,50 p/mnd

 • Naast alles van het basic membership, neem ik je hierbij een boel uit handen. 
 • Je stuurt zelf je verkoopfacturen, hebt je boekhoudprogamma in eigen beheer en zorgt dat je bonnen en inkoopfacturen daarin terecht komen. Ik doe de rest! 
 • Ik boek 1 keer per week alles in, koppel de transacties, doe je btw-aangifte (indien gewenst, je mag ook zelf op de knop drukken 😉 ) én verzorg jouw aangifte inkomstenbelasting (inclusief jouw fiscaal partner zonder onderneming). 
 • Een boekhoudprogramma (Jortt, MoneyMonk, MoneyBird of E-boekhouden) vereist

Dit membership is bedoeld voor de dienstverlenende ondernemer met een eenmanszaak, die geen tijd meer heeft of wilt hebben voor de boekhouding.  

Hoe werkt het?

Via onderstaande knop plan je een vrijblijvende kennismaking met mij in.

In deze kennismaking kun jij je wensen aan me voorleggen, zodat ik kan inschatten of ik de juiste persoon voor je ben.
Pas na deze kennismaking kun je in een membership van jouw keuze stappen.

Let op: voorlopig worden er geen nieuwe members toegelaten. 

Momenteel heb ik een klantenstop waardoor je geen member kunt worden.
Schrijf je in op de wachtlijst, zodat je het als eerste hoort als er weer plekjes vrij zijn.

Dat doe je door op onderstaande knop te klikken.

 

 

Ervaringen over Jouw Boekhoudcoach

“Sandra gaf mij tijdens ons gezamenlijk traject advies en haar duidelijke behapbare uitleg vond ik toegankelijk. Ik vroeg haar of ze zodra ik was overgegaan naar een digitaal boekhoudprogramma ze deze maandelijks ook voor mij kon controleren. Het voelt veilig dat je altijd een 2e paar ogen met veel kennis hebt die met je meekijken. Ik zou Iedere (startende) ondernemer zou ik adviseren om (gelijk) te werken in een digitaal boekhoudsysteem en de boekhouding niet uit te besteden maar wel de hulp van Sandra in te schakelen. Het geeft je zoveel inzicht en vrijheid.”

Conny Bassa | Body in Beeld

“Al ruim 3 jaar doe ik de boekhouding zelf maar door bepaalde regels en leveranciers werd het steeds ingewikkelder. Door het Membership van Sandra kan ik alles zelf blijven doen, maar wel met een steuntje in de rug zodat ik zeker weet dat alles goed gaat. Super fijne en praktische info geeft ze en kan altijd mijn vragen stellen”

Ellen Huizenga | Founder Business Babes

“Toen ik net begon met ondernemen voelde ik mij echt een nono op het gebied van boekhouden. Ik vond het spannend om BTW-aangifte te doen en om aan de slag te gaan met een boekhoudprogramma. Ik koos ervoor om de hulp van Sandra in te schakelen en deel te nemen aan haar membership programma ‘Follow Your Money’. In no time leerde ik alles wat ik moest weten en voelde ik mij zekerder. Sandra is enorm behulpzaam, neemt de tijd voor je en begrijp waar je als startende ondernemer tegenaan loop!”

Nienke Hers | Tiny Tweaks, mindfulness & coaching

Over Jouw Boekhoudcoach

Sandra: “Ik hou van cijfers en ik hou van ondernemen. Als kleine San wilde ik altijd al accountant worden. Redelijk recht op mijn doel af heb ik Bedrijfseconomie gestudeerd. Daar leerde ik al snel dat de accountancy-wereld niets voor mij is. Te weinig vrijheid, te veel grootspraak.

Wat dan wel? – vraag je je misschien af. Voor een lange tijd heb ik mijn zinnen gezet op het overnemen van het bedrijf waar ik sinds mijn veertiende heb gewerkt. Helaas, het bedrijf was te duur en de cijfers te slecht. Die droom moest ik opgeven. Een belangrijke beslissing, want op dat moment stond de helft van mijn leven in het teken van dit bedrijf. Maar ik wist zeker dat ik nooit meer afhankelijk wilde zijn van anderen.

Ik gun alle (vrouwelijke) ondernemers meer échte vrijheid. Vrijheid die door meer grip op jouw cijfers – dat is mijn droom en ik werk hard om dit te realiseren. Met kennis van zaken, heldere taal en een gezonde dosis humor help ik tientallen ondernemers met hun boekhouding én het krijgen van meer vrijheid, zelfstandigheid en controle.”

Veelgestelde vragen

Moet ik voor ieder contactmoment naar Zeeland?
Online werken scheelt een hoop tijd én is beter voor het milieu. Daarom werk ik online via Zoom. Dat is een soort Skype, waarmee je kunt videobellen en schermen kunt delen. De boekhoudchecks (bij Plus en VIP) doe ik zelfstandig en de bijbehorende tips ontvang je via de mail.
Maakt het uit welke rechtsvorm mijn bedrijf heeft?
Ja, de memberships zijn vooral geschikt voor eenmanszaken en vof’s. Heb je een bv, nv, stichting of vereniging? Dan kun je helaas geen member worden.
Zit je dan de hele tijd boven op mijn boekhouding?
Alleen in de maanden van de aangifte duik ik (bij Plus en VIP) daadwerkelijk je boekhouding in. De uitgebreide feedback ontvang je vervolgens per mail. Verder ontvang je in de besloten Facebook Community allerlei boekhoudkundige tips en fiscaal advies. Wat je doet met dit advies is helemaal aan jou.
Moet ik mijn boekhouding ook met anderen delen?
Nee, zeker niet. Voor de Btw-checks (Plus en VIP) moet ik natuurlijk wél in je boekhouding kunnen. Daarom is het aan te raden om een online boekhoudprogramma of drive te gebruiken waar je iemand toegang tot kunt geven. Anderen in de groep hebben daar niets mee te maken. Algemene vragen, zoals ‘hoe boek ik de aankoop van een laptop in’, behandel ik in de Community. Persoonlijke vragen kun je altijd per mail of via Whatsapp stellen.
Mijn partner doet altijd mijn boekhouding, heb ik er dan wel wat aan?
Dan JUIST! De boekhouding is een controlemiddel. Controle op je onderneming, controle over je geld en controle op jou. Ik laat je zien dat je het prima zelf kan, zodat jij je partner op dit vlak aan de kant kunt zetten.
Maakt het uit welk boekhoudprogramma ik gebruik?
Nee, dat maakt niet uit. Ik ben bekend met de pakketten MoneyMonk, MoneyBird, E-boekhouden, Rompslomp, SnelStart, Tellow en mijn persoonlijke favoriet: Jortt. Als jij een ander online boekhoudprogramma gebruikt is dat ook prima, ik maak het me snel en graag eigen. Als ik denk dat een ander programma beter bij je past zal ik dit zeker aangeven.
Boek jij dan ook voor mij in?
Nee, dat doe ik niet. Uiteindelijk ben jij verantwoordelijk. Als je niet weet hoe je iets moet boeken of er gaat iets niet goed, laat ik je zien hoe het moet. Mijn doel is om jou zelfstandig grip op jouw cijfers te geven!
Ik weet het nog niet, mag ik je nog wat vragen?
Ik sta altijd open voor vragen of suggesties. Stuur me een bericht via FacebookInstagram, stuur een e-mail of maak meteen een afspraak. Ik antwoord gebruikelijk binnen 2 werkdagen.