fbpx

Werkstress

Werkstress, iets waar we allemaal wel eens last van hebben. Het hoeft niet perse iets vervelends te zijn. Enige stress kan ook zorgen voor betere resultaten. Veel werknemers hebben echter last van werkstress omdat ze van alles moeten. Moeten wij als ZZP’ers minder?
Waarschijnlijk niet. Want we moeten natuurlijk wel van alle markten thuis zijn. Met alleen maar een goede dienst verlenen kom je er niet (meer). Je moet zichtbaar zijn, je moet shinen, en daarvoor moet je dan weer van alles kunnen. Dat moeten komt echter wel van uit jezelf en zal dus anders, vrijer voelen dan het moeten van de baas.Dan hebben we het nog niet gehad over datgene wat voor bijna alle ZZP’ers wel als moeten van een ander voelt: de boekhouding.

Want zeg nou zelf, is De Belastingdienst niet de enige reden dat jij zorgt dat je boekhouding, min of meer, in orde is? Of doe je het voor de accountant die zit te zeuren dat je het wel op tijd moet aanleveren en die, als je dat niet super netjes doet, met een extra gepeperde factuur komt aanzetten?Dat kan ook anders. Je boekhouding doe je voor JOU.

Het geeft je inzicht en daarmee vrijheid. Jij bent vrij te bepalen hoeveel kosten je maakt, hoeveel omzet je wilt draaien. Je hoeft niet aan je accountant toestemming te vragen voor een grote investering. Als jij altijd inzicht hebt in je boekhouding, weet hoeveel er uit gaat en wat er binnen komt, ben jij prima in staat dat zelf te bepalen.
En als jij altijd up-to-date inzicht hebt in jouw boekhouding hoef je ook nooit meer zo in de stress te schieten in de maanden april, juli, oktober en januari. 1 Klik en je BTW-aangifte staat klaar.

HOE dan? denk je nu. Ik kan je helpen. Samen pakken wij de boekhouding aan. Op mijn manier, met oog voor jou, zodat het voor jou werkt.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *