1-op-1 training

Grip hebben én houden op je zakelijke financiën

Als ondernemer is iedere dag een feestje. Tenminste, als je energie krijgt van je werk en mensen blij mag maken met jouw unieke product of dienst. En het ondernemerschap wordt pas écht leuk wanneer je met eigen ogen ziet dat je aan het groeien bent. Dat is precies waarvoor je bij Jouw Boekhoudcoach kunt aankloppen. In mijn 1-op-1 training leer ik je controle en overzicht te krijgen op jouw cijfers.

Je eigen administratie begrijpen

Ben jij een ondernemer vol passie en ambitie, maar stel je boekhouding het liefst zo ver mogelijk uit? Heb je altijd zelf je boekhouding bijgehouden, maar raak je het overzicht steeds kwijt? Of ben je net begonnen met ondernemen en zoek je naar orde in de financiële chaos? Dan is dit het moment om in te zien dat je hulp nodig hebt bij je administratie. Niet de hulp van een doorsnee boekhouder, maar van een échte Boekhoudcoach. Hoewel het erg aantrekkelijk is om je volledige boekhouding uit te besteden, kleeft er één groot nadeel aan: je hebt totaal geen inzicht in je cijfers. In plaats van vertrouwen op iemands woord, wil je weten waarom het goed of slecht gaat met je bedrijf. Stel dat de Belastingdienst een keer bij je aanklopt, dan wil je precies weten wat je kunt verwachten. Gelukkig is er een manier om je boekhouding deels uit te besteden, zonder inzicht in jouw cijfers te verliezen.

Verrijk je boekhoudkennis

Wil je meer grip en controle in het ondernemerschap? Tijdens mijn 1-op-1 training bied ik jou alle boekhoudkundige en fiscale middelen om meester te worden over jouw eigen boekhouding. Een échte doe-het-zelf training waarbij je zelf aan de slag gaat om jouw geldzaken op orde te krijgen, zodat je niet afhankelijk hoeft te zijn van een externe boekhouder. En dat bespaart je een hoop stress!

Let op! Wil jij niks doen aan je boekhouding en geen financiële vrijheid dan is deze training niet voor jou. Je hoeft bij mij niet aan te komen met schoenendozen vol bonnetjes, die heb ik al genoeg.

Inhoud van de training

Inhoud van de training is volledig op maat gemaakt. Heb je hulp nodig bij het inrichten van je boekhoudingssoftware? Dan maken we een verdiepingsslag in bijvoorbeeld Moneybird, MoneyMonk of Jortt. Liever extra hulp bij het indienden van je Inkomstenbelasting of Omzetbelasting? Dan boek ik hier tijd voor in. Ben je pas nét begonnen met ondernemen en wil je op weg geholpen worden? Laten we samen een winstplan opzetten met concrete stappen hoe je jouw doelen kunt behalen.

“Duidelijkheid, gemak en korte lijnen.” Manon Vink | HJK
“Als ondernemer wil ik mijn boekhouding zelf doen en met behulp van Sandra – die over mijn schouder meekijkt – weet ik zeker dat alles klopt!” Conny Bassa | Body in Beeld
“Nog geen week met haar aan het werk en nu al verdient ze zichzelf terug met haar tips en adviezen! Sandra is een echte topper.” Inge Spanjaard | ZIJN

Meld je aan voor een 1-op-1 training

13 + 2 =